KIRKLARELİ / VİZE - Kıyıköy İlkokulu

Kıyıköy İlkokulu

Kıyıköy Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No22/1 Vize/KIRKLARELİ
Vizyon
Kurumumuz vizyonu; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek, önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır.
Misyon
Kurumumuz misyonu; ileri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü , katılımcı , sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Vize-Kıyıköy minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Kıyıköy Beldesi
Kırklareli 93 km, Vize 37 km